Min politik

Region Midt — mere end et sted vi bor

Mine mærkesager til dette valg, vil helt klart være fokuseret på vores børn

Børnehospice er et must have – Vi har kun 4 pladser i dag i Gentofte og der arbejdes på at få nogle flere pladser til Silkeborg. Dem skal vi have flere af. Hospice giver mulighed for en god, varm og værdig afslutning på livet

Det andet jeg vil have fokus på er Børne psykiatrien. Vi har mange børn og unge, der har ondt i livet og de er stødt stigende. Som for eksempel angst, skizofreni, spise problemer, Autisme, OCD og depression. Dem skal vi altså hjælpe.

Og så er der kræftpakkerne. De skal overholdes. Det er ikke til diskussion. Hurtig udredning, hurtig behandling og derved hurtigere rask. Seneste pakke med ét læge systemet. Det er bare rigtigt godt

Til slut vil jeg også nævne, at jeg er EU tilhænger og ser gerne vi udnytter det fællesskab ved at samarbejde omkring de muligheder EU giver os. Vi sender i hobetal borgere til behandling rundt omkring i hele EU, men vi skal også blive bedre til at tiltrække andre EU borgere til Danmark og udnytte den gevinst. Vi har et sundhedssystem i verdensklasse og det må vores andre EU borgere også gerne mærke og betale for.

Jeg stiller mig gerne til rådighed som kandidat og vil med stor lyst og begejstring kæmpe videre for de konservative holdninger og værdier i hele Region Midtjylland

 

Mine lokale mærkesager